Startseite VS Streuer
Startseite VM Double
Startseite VM Double K
Startseite VM Triple
Startseite VM Double SF
Einsatz SMK 2101

 

 

 

 

Termékek  

 

 

 

Ersatzteillager, Hand

 

SZOLGÁLTATÁSAINK

Különböző rendelési lehetőségekkel megkönnyítjük az alkatrészek megrendelését. Örömmel adunk tanácsot Önnek személyesen, vagy telefonon, hogy megtalálja az Ön számára megfelelő eredeti alkatrészt. A kiváló minőségű Strautmann eredeti alkatrészek tökéletesen illeszkednek a gépéhez, és a kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően biztosítják a gép hosszú távú és megbízható használatát.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

 

 

 

Luftbild

B. Strautmann & Söhne

A B. Strautmann & Söhne GmbH u. Co. KG egy máig családi tulajdonban lévő mára már a 4. Generáció irányításával mára már 90 éve folyamatosan kimagasló szakmai elismerésekkel működő vállalat. A fő gyáregység Észak-Németországban az Osnabrück melletti Bad Laer-ben található A Strautmann termékcsalád nagy részét - például a takarmánykeverő kocsikat, univerzális trágyaszóró- és rendfelszedő kocsikat - 34 000 m²-nél nagyobb gyártási területen gyártják, körülbelül 330 alkalmazottal.

További információk
Luftbild, Hungaria

STRAUTMANN HUNGÁRIA

2015 elején a Strautmann cégcsoportot kibővítette gyártási kapacitását a Strautmann Gépgyártó Hungaria Kft-vel. A több mint 100 alkalmazottal rendelkező gyártóegység a magyarországi Mátranovákon található, ahol különböző hegesztett alkatrészek, alvázak és különféle komponensek gyártása zajlik.

További információk
Luftbild, Pol-Strautmann

Strautmann Legyelország

A második gyártási helyszín, Lwowekben Lengyelországban található. A Pol-Strautmann a különböző gépelemek gyártásán túl összeszerelést is végez, például a pótkocsik eleme és összeszerelése, a takarmánykanalak és vágófogak gyártását végzik a modern üzemegységben.

 

További információk